TDK sarok átadása a Savaria Műszaki Intézetben

A TDK Hungary Components Kft. támogatásával átadásra került a hallgatói közösségi tér, a TDK Sarok. A kezdeményezés célja a hallgatói élmény javítása, valamint a közösségi élet és a tanulási környezet minőségének növelése az intézményünk falain belül.

Ez a tér nemcsak egy tanulási hely, hanem a közösségi élet színtere is lesz, ahol a hallgatók inspirálhatják egymást, közös ötleteket dolgozhatnak ki, és építhetik karrierjüket.

Az újonnan kialakított TDK Sarok különleges elrendezésével és kényelmi eszközeivel várja az intézet hallgatóit. A térben kényelmes babzsákfotelek, modern asztalok és nagyfelbontású monitorok kerültek elhelyezésre, melyek mind a hallgatók közös tanulását, projektmunkáit és kikapcsolódását szolgálják. A monitorok nem csak a tanuláshoz nyújtanak segítséget, hanem a prezentációkhoz, csapatmunkához és a TDK (Tudományos Diákköri Konferencia) versenyekre való felkészüléshez is ideális megoldást kínálnak.

A TDK Hungary Components Kft. kiemelt figyelmet fordít a fiatal műszaki szakemberek támogatására,

és célja, hogy hozzájáruljon a jövő mérnökeinek fejlődéséhez. Az új közösségi tér pedig ennek a filozófiának a megtestesítője, hiszen modern környezetet biztosít a hallgatóknak a tanulás és az innováció kibontakoztatásához.

A Savaria Műszaki Intézet és a TDK Hungary Components Kft. közötti együttműködés tovább erősíti azt a közös célkitűzést, hogy támogassuk a műszaki hallgatókat nem csak az elméleti tudásuk, hanem gyakorlati készségeik fejlesztésében is.

Az új TDK Sarok éppen erre hivatott, hiszen a hallgatók immár egy modern, inspiráló környezetben készülhetnek fel a szakmai kihívásokra és versenyekre.