Az ELTE Savaria Műszaki Intézet köszöntötte a frissen végzett nemzetközi Msc gépészmérnök hallgatókat

A július 10-én rövid ünnepi ceremóniára került sor az ELTE Savaria Műszaki Intézetében, ahol nagy örömmel köszöntöttük a frissen végzett nemzetközi MSc gépészmérnök hallgatókat. Az Intézet és a Hallgatók számára is kiemelkedeő ez az esemény, hiszen a hallgatók hosszú és kitartó munkájának gyümölcsét ünnepelték.

Az ünnepségen prof. Dr. Kollár László, az Intézet vezetője, elismerően szólt a végzősökről. Kiemelte, hogy a hallgatók nemcsak a szakmai tudásukat, hanem a nemzetközi együttműködést és a kulturális sokszínűséget is gazdagították. Beszédében hangsúlyozta, hogy az MSc diploma egy kiemelkedő eredmény a végzősöknek, de kiemelkedő eredmény az intézetnek is, mert az idén 10 éves Savaria Műszaki Intézetben most diplomáznak először nemzetközi MSc gépészmérnök hallgatók.

A hat friss diplomás MSc mérnök az intézet történelmének részévé várt.

Prof. Dr. Sidor György beszédében hangsúlyozta, hogy az itt szerzett ismeretek és tapasztalatok nagyban hozzájárulnak a jövőbeli sikereikhez, akár a hazai, akár a nemzetközi munkaerőpiacon.

Habil Dr. Jánosi Endre rövid beszédben méltatta a végzős hallgatók munkáját.

A ceremónia zárásaként egy fogadást tartottak, ahol a jelenlévők lehetőséget kaptak arra, hogy kötetlenebb keretek között is megosszák egymással élményeiket és terveiket a jövőre nézve.

Az ELTE Savaria Műszaki Intézet számára a mostani végzősök sikere további inspirációt jelent a jövőbeli hallgatók oktatásában és fejlesztésében. Gratulálunk a friss diplomásoknak és sok sikert kívánunk a szakmai pályafutásukhoz!